Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Συντονιστικό Πρωτοβουλίας Πολιτών - Ενημέρωση



Σας ενημερώνουμε ότι τη Πέμπτη έγινε Συντονιστικό  στο οποίο  καταλήξαμε στα εξής:

1)  Συγκρότηση επιτροπής  που θα διερευνήσει  τις περιπτώσεις που σαν κίνηση έχουμε τη δυνατότητα  να εκπροσωπηθούμε, στις Επιτροπές . τα Νομικά πρόσωπα και τους Οργανισμούς του Δήμου  στην επόμενη Δημοτική θητεία. Αφού ξεκαθαρίσουμε τι γίνεται, στη συνέχεια θα αποφασίσουμε μαζί  για τα άτομα που θα προταθούν για να τις πλαισιώσουν.

2)  Στα πλαίσια των δράσεων που γίνονται ενάντια στα  απαράδεκτα  Ν/Σ για τους Αιγιαλούς και τις  Δασικές εκτάσεις , αποφασίστηκε  να γραφεί ένα κείμενο  πάνω στο πνεύμα των κειμένων , ακτές Ωρα Μηδέν, το κείμενο   της Πορτάλιου , του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης ,κλπ, το οποίο θα κοινοποιήσουμε για υπογραφές . Στόχος  είναι εκτός του κόσμου , να  υπογράψουν το κείμενο το ΤΕΕ ,ο Δικηγορικός Σύλλογος και το ΓΕΩΤ.Ε.Ε, και στη συνέχεια να δώσουμε συνέντευξη  τύπου ώστε να πάρει δημοσιότητα το θέμα  και  κατόπιν να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες κινηματικές δράσεις.

3) Αποφασίστηκε η επαναδραστηριοποίηση  δημιουργία ομάδας επικοινωνίας που θα δουλέψει πιο μεθοδικά και αποτελεσματικά , αφού είναι ένας τομέας στον οποίο  υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

4) Συζητήσαμε το οξύτατο θέμα των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη παραλία της Νέας Χώρας, και αποφασίστηκε να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

5) Ολοκληρώσαμε τη συζήτηση για το καταστατικό λειτουργίας της Κίνησης το οποίο θα κοινοποιήσουμε στη λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου