Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Στα Χανιά την Παρασκευή ο Μηλιός | Εκδήλωση με Αγοραστάκη και Σαρρή | Τι είπε στον SUPER FM 89.6





Στα Χανιά θα βρίσκεται την Παρασκευή ο κ. Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος της οικονομικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Ο κ. Μηλιός θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΧ ΤΗΝ Παρασκευή το απόγευμα, με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων , στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές κ. Γιώργο Αγοραστάκη και τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων κ. Γιάννη Σαρρή .
Σε δηλώσεις του στον SUPER FM 89.6 o κ. Μηλιός είπε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες « στις οποίες καταλήξαμε με συγκεκριμένες διαδικασίες και όλοι ενωμένοι είμαστε δίπλα τους»
Σε ο,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή τις
προηγούμενες ημέρες ο κ. Μηλιός σημείωσε πως «βρεθήκαμε μπροστά στην ψήφιση ενός τέταρτου μνημονίου και τα πράγματα για τον κόσμο γίνονται συνεχώς χειρότερα.» Ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πάντως πως οι πολίτες στις προσεχείς εκλογές έχουν ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια τους. «Έχει την ψήφο. Δεν μπόρεσαν να μας πάρουν τη ψήφο, παρότι μας έχουν πάρει τόσα πολλά. Πρέπει να δείξουμε πως υπάρχει τεράστια αναντιστοιχία στη θέληση του κόσμου και στο συσχετισμό δύναμης όπως τώρα είναι στη Βουλή.»
Σχετικά με το τι σημαίνει για τη ζωή του πολίτη το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Κυριακή ο κ. Μηλιός είπε πως «σημαίνει περεταίρω μείωση των εισοδημάτων του. Όσοι έχουν δουλεία θα βρεθούν πολύ γρήγορα ο μισθός του να μην ξεπερνάει τον κατώτατο μισθό ανεξάρτητα από τριετίες και πόσο έχουν εργαστεί. Το ασφαλιστικό σύστημα μπαίνει ξανά σε κρίση και γίνεται αυτοτροφοδοτούμενος μηχανισμός λιτότητας.»
Ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το δημόσιο χρέος θα αυξηθεί καθώς δίνεται η δυνατότητα οι τράπεζες να εξαγοράζονται από ιδιώτες σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που έχει πληρώσει ο ‘έλληνας φορολογούμενος κι ενώ οι μετοχές τους βρίσκονται στην ιδιοκτησία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Ο κ. Μηλιός είπε τέλος πως πάμε σε μια φτωχοποίηση, στη συγκέντρωση πλούτου σε λίγα χέρια και «αυτή είναι η Ευρώπη της κυρίας Μέρκελ και δυστυχώς του κ. Σαμαρά.»

Στο link οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του: 

https://soundcloud.com/zarpachania/milios-2-4-14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου